• NOSALTRES

CORKLAND sorgeix amb la voluntat de contribuir a un món més verd oferint productes de qualitat realitzats artesanalment i 100% ecològics. Tots amb un denominador comú com a matèria primera: el suro.

El considerem un nou concepte per poder tenir complements de moda i així poder mostrar una gran varietat d'articles confeccionats amb aquest material, sent d'aquesta forma totalment respectuosos amb el medi ambient, tant és així que fins i tot els articles de diferents colors són realitzats amb pigments naturals.

El teixit de suro, al contrari del que pugui semblar, és suau, impermeable, de llarga durada i es pot netejar fàcilment amb aigua i sabó neutre.

Realment el suro és tot un regal de la natura i comprant productes elaborats amb aquest tipus de teixit, estem ajudant a salvar arbres ja que evitem la seva tala.

L'escorça de l'arbre es regenera cada nou anys i és a partir de la tercera regeneració quan el suro adquireix la seva millor qualitat i s'empra per a realitzar articles de moda. S'extreu per especialistes anomenats "corticeiros" que saben treure l'escorça sense danyar l'arbre, es bull per fer-la més flexible i també per matar els insectes, després els trossos de suro s'enganxen a un motlle i es deixen assecar, un cop secs es tallen en làmines molt fines i es peguen al teixit, com el suro és porós hi ha moltes petites esquerdes i és aquí quan s'afegeix un segellat especial per deixar-lo a punt per a la confecció.

Volem marcar tendència amb articles diferents i originals, amb alguna cosa que sigui completament natural i innovadora, per això nosaltres hem triat el suro, perquè reuneix totes les condicions necessàries per a això.

A Corkland podràs trobar bosses de suro, bijuteria de suro, calçat de suro, complements de suro i regals de suro per a tots els gustos.

Vine a veure'ns i atreveix-te amb el suro ... t'encantarà !!!